ارسال مطلب فیس‌ بوک توییت

لاریجانی: مسولان باید روی امور فرهنگی کم هزینه و تاثیرگذار تمرکز کنند

شهروندان:
رییس مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر نقش فعالیت فرهنگی در رشد و توسعه کشور، گفت: مسئولان باید بر روی امور فرهنگی کم هزینه و تاثیرگذار، تمرکز بیشتری داشته باشند.

لاریجانیبه گزارش ایرنا از خبرگزاری خانه ملت، علی لاریجانی امروز سه شنبه در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان ، گفت: شاید کشور ما در بسیاری از بخش ها با کمبود بودجه مواجه باشد، اما با پشتوانه کارهای فرهنگی کم هزینه و اثرگذار می توان مشکلات بسیاری از بخش ها را برطرف کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ممکن است بسیاری از بخش های فرهنگی با وجود در اختیارداشتن بودجه ای مناسب، نتوانند اثرگذاری در حد انتظار داشته باشند، افزود: همین مسئله نشان می دهد که پول همیشه راه گشا نیست و باید به دنبال راه های موثر و کم هزینه بود که استفاده از جوانان مشتاق در قالب موسسات خصوصی که تحت حمایت دولت باشند، یکی از همین راه هاست.

وی به لزوم رسیدگی به وضعیت استان های شمالی به ویژه استان گلستان اشاره کرد و گفت : متاسفانه استان های شمالی از نظر صنعتی رشد زیادی نداشته اند و برهمین اساس باید به دنبال صنایع مکمل برای رفع این معضل باشیم.

لاریجانی با تاکید بر اینکه صنایع مکمل و تبدیلی به هزینه کمی احتیاج داشته و اشتغال زایی بالایی نیز به همراه دارند، تصریح کرد: رشد چنین صنایعی خود باعث رفع دغدغه اقتصادی و درآمدزایی برای خانواده های ساکن و هم خود استان می شود.

وی با اشاره به ضرورت اجرا و اتمام راه آهن گرگان- مشهد، گفت: اتمام این خط آهن می تواند زمینه ساز توسعه استان از نظر اقتصادی و گردشگری باشد.

رئیس مجلس نهم، با اشاره به نیمه کاره ماندن پتروشیمی استان گلستان، افزود: با اتمام این پروژه می توان بسیاری از مشکلات استان را حل کرد و هر کمکی که جهت رفع موانع اتمام این پروژه لازم باشد ، پیگیری خواهیم کرد.

وی گفت: استان گلستان مانند بسیاری از استان های کشور با کمبود آب رو به روست که انتقال آب از غرب مازندران به شرق این مشکل را برطرف می کند اما باید روند اجرای آن سرعت گیرد.

در ابتدای این دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان به بیان مشکلات استان از جمله پایین بودن قیمت محصولات بهاره و گندم، کمبود آب کشاورزی و آب شرب، راه آهن فرسوده ، پایین بودن شاخص در آمد، پایین بودن رشد صنعتی، بیکاری، عدم استفاده مناسب از امکانات گردشگری، وضعیت نامناسب بهداشت و درمان، بالا بودن آمار بیماری سل و سرطان ریه و تعطیلی کارخانه های پنبه پرداختند.